Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tino

  Aanbod van Tino

  Geplaatst door Tino
  Ik ga binnenkort de IVA in vanwege problemen met mijn benen,maar ik ben te jong om achter de geraniums te zitten. Ik heb altijd gewerkt op koopvaardij schepen en booreilanden en ben sociaal aangelegd... Lees meer
 • Profielfoto van Jay

  Aanbod van Jay

  Geplaatst door Jay
  Ik ben Jay. Ik ben 22 jaar en ik Studeer en heb 2 banen. Ik wil graag wat geven aan de maatschappij zonder er wat terug van te verwachten. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Anniek

  Aanbod van Anniek

  Geplaatst door Anniek
  Op het moment loop ik stage bij Parlan, hier begeleid ik jongeren en jong volwassenen die hier als vluchteling in Nederland zijn gekomen. Voor mijn opleiding Pedagogiek moet ik nog extra uren maken i... Lees meer
 • Profielfoto van Luba

  Aanbod van Luba

  Geplaatst door Luba
  Ik heb al enige jaren ervaring in de eventmanager, personal assistant en als organisator, graag zou ik mijn vaardigheden willen inzetten voor de maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Aanbod van Gerard

  Geplaatst door Gerard
  Ik werk al 12 jaar niet. Ik kom uit het onderwijs. Heb veel ondersteuning gehad en wil dat nu teruggeven. Ik ben creatief, muzikaal, taalkundig, etc. Ik werk twee donderdagen in de week bij Stichting... Lees meer
 • Profielfoto van Marian

  Aanbod van Marian

  Geplaatst door Marian
  Ik heb ervaring als lerares in het basisonderwijs en ben jarenlang werkzaam geweest als kunstzinnig therapeut. Zowel in mijn eigen praktijk als op de GGZ afdeling van Queeste. Hier ligt mijn expertis... Lees meer
 • Profielfoto van Marian

  Aanbod van Marian

  Geplaatst door Marian
  Ik ben oorspronkelijk in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht. En later een periode als peuterjuf gewerkt en daarnaast nog leerbegeleiding op de basisschool gegeven. Daarna een lange tijd een pra... Lees meer
 • Profielfoto van Demy

  Aanbod van Demy

  Geplaatst door Demy
  Ik zou graag vrijwilligerswerk willen doen in de ouderenzorg, activiteiten ondernemen met de ouderen of stukjes wandelen. Lees meer
 • Profielfoto van Penny

  Spelletjes spelen

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  De woensdagmiddag kun je samen een spelletje spelen. Er zijn veel soorten spelletjes in huis en je kan natuurlijk ook je favoriete spel meenemen. Hou je van een kaartspel, keezen, mens-erger-je-niet, ... Lees meer
 • Profielfoto van Mariet

  Aanbod van Mariet

  Geplaatst door Mariet
  Ik.doe al 10 jaar vrijwilligers werk. Ik.heb interesse op verschillende gebieden zoals vluchtelingen helpen met de taal. Budgetcoach is ook interessant om te doen. Ik ga binnenkort verhuizen naar Alkm... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.