Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Aanbod van Coen

  Profielfoto van Coen

  Aanbod van Coen

  Geplaatst door Coen
  In het kader van mijn Outplacement traject ben ik juist op zoek naar iets wat wordt gevraagd op [website verborgen] Ik ben 33 jaar in de ICT (helpdesk) werkzaam geweest e... Lees meer
 • Aanbod van Caïn

  Profielfoto van Caïn

  Aanbod van Caïn

  Geplaatst door Caïn
  Ik moet maatschappelijke stage doen voor school. Ik zou wekelijks hulp kunnen geven. Dingen zoals boodschappen of met de hond lopen of iets in die richting zou ik graag willen doen. Caïn Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1432 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Aanbod van Marijke

  Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Ik wil graag zinvol bezig zijn, Ik ben ook op zoek naar een betaalde baan. Mijn hobby's zijn koken en bakken en ik heb een passie voor vreemde talen. Op dit moment volg ik een vervolgcursus Spaans op ... Lees meer
 • Aanbod van Jan

  Profielfoto van jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door jan
  Een open huis. Een inloophuis voor sociale contacten. Elke week van woensdag tot en met zaterdag is er open huis. Van 11-15 uur. Wij kunnen bij u langs komen of u bij ons voor contact, praatje, neder... Lees meer
 • Aanbod van Ramon

  Profielfoto van Ramon

  Aanbod van Ramon

  Geplaatst door Ramon
  Ik ben Ramon, ik woon pas in Alkmaar en wil graag mensen helpen , bijvoorbeeld door met ze te wandelen of samen eten te koken. Ik wil graag beginnen met 1 dagdeel per week en eventueel later uitbreide... Lees meer
 • Aanbod van Rihab

  Profielfoto van Rihab

  Aanbod van Rihab

  Geplaatst door Rihab
  Geachte heer/mevrouw, mijn naam is Rihab en ik stel mijzelf graag aan u voor. Ik wil graag anderen helpen en mijn taal verbeteren. Ik kan heel goed koken en daarnaast heb ik kinderpsychologie ges... Lees meer
 • Aanbod van Anniek

  Profielfoto van Anniek

  Aanbod van Anniek

  Geplaatst door Anniek
  Op het moment loop ik stage bij Parlan, hier begeleid ik jongeren en jong volwassenen die hier als vluchteling in Nederland zijn gekomen. Voor mijn opleiding Pedagogiek moet ik nog extra uren maken i... Lees meer
 • Aanbod van Cor

  Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  In overleg met het UWV is het verstandig om mijn sociaal netwerk uit te breiden voor ik weer een vaste betrekking aanga.Om in ieder geval niet te vereenzamen na het overlijden van mijn vrouw.Niet nodi... Lees meer
 • Aanbod van Iris

  Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  Hoi Allemaal, Mijn naam is Iris, ik ben 26 jaar oud en student pedagogiek. Ik zou graag wat voor een ander willen betekenen. Ik houdt van gezelligheid, klussen doen, de natuur. Eem beetje van alles... Lees meer
 • Aanbod van Ton

  Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Creatieve, initiatiefrijke en representatieve man. Praktisch ingesteld met goed mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvermogen. Breed inzetbaar en houdt van aanpakken. Op zoek naar vrijwilligerswerk ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.