Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik heb tijd om kleine klusjes uit te voeren Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Ben gepensioneerd en vorig jaar teruggekomen uit Andalucia, Spanje. Nu een beetje gesetteld en de volgende stap is wat meer inburgeren in Alkmaar. Ik denk aan een vrijwilligersfunctie als penningmeest... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik heb 40 jaar als accountant bij ‘Internal audit’ Tata Steel gewerkt en ga 1 mei 2019 met pensioen. Ik ben op zoek naar een nieuwe tijdsbesteding en het lijkt me leuk om administratieve diensten te ... Lees meer
 • Profielfoto van Tiny

  Aanbod van Tiny

  Geplaatst door Tiny
  Gepensioneerde archivist wil graag weer eens een leuk archiefje inventariseren: ik denk dan aan een familiearchiefje, manuscripten en correspondentie van schrijvers of journalisten. Ik heb 25 jaar gew... Lees meer
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  ik kan kleine klusjes doen of lekker stukje wandelen en ik ben dol op dieren katten/honden enz.samen kopje koffie drinken.klein boodschapje doen.ik ben gezellig vrouw van 46 en ik hou van kletsen en i... Lees meer
 • Profielfoto van Omaira

  Aanbod van Omaira

  Geplaatst door Omaira
  Ik vind het leuk om anderen te helpen. Mijn interesses zijn breed, dus er zijn genoeg mogelijkheden waarbij ik zou kunnen helpen. Omdat ik dit naast mijn full-time job wil doen, ben ik alleen in de av... Lees meer
 • Profielfoto van Jimmy

  Aanbod van Jimmy

  Geplaatst door Jimmy
  Ik zou me zelf graag nuttig willen maken en anderen die hulp nodig hebben met dingen waar ze het moeilijk mee hebben om daarin een handje te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Lisanne

  Aanbod van Lisanne

  Geplaatst door Lisanne
  Ik ben leerkracht in het basisonderwijs. Ik geef in mijn vrije tijd turntraining en ben actief als vrijwilliger bij een zomerkamp. Ik hoop iets te kunnen betekenen voor een kind of gezin dat moeite he... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Ik vindt het fijn om mensen te helpen. Heb ervaring al drie jaren bij Humanitas. Ben opzoek naar mensen die hulp nodig hebben met de Nederlands taal en die Frans sprekend zijn. Bijvoorbeeld vluchtelin... Lees meer
 • Profielfoto van Julie

  Aanbod van Julie

  Geplaatst door Julie
  Hoi, ik heb wat vrij tijd voordat ik met mijn opleiding moet beginnen. Ik wil graag vrijwilligerswerk doen om mensen of organisaties te helpen, nieuwe mensen te ontmoeten en mijn Nederlandse te verbe... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.