Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik draai onregelmatige diensten. De tijd of ervoor of erna of op sommige vrije dagen, daarin kan ik misschien iemand helpen. En zo ook iemands afleiding zijn u de eenzaamheid Lees meer
 • Profielfoto van Sebastiaan

  Aanbod van Sebastiaan

  Geplaatst door Sebastiaan
  Ik ben af en toe wel eens beschikbaar. Lijkt mij leuk om iets voor anderen te kunnen doen. De wil om te helpen is er. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Elcke

  Aanbod van Elcke

  Geplaatst door Elcke
  Ik zou graag vrijwilliger willen worden in het restaurant van museum k`ranennurg, hoorde dat ze daar mensen nodig hebben. Ik wil iets doen omdat ik tijd over heb en het mij leuk lijkt in het museum ... Lees meer
 • Profielfoto van Menno

  Aanbod van Menno

  Geplaatst door Menno
  Ik zou graag mijn steentje willen bijdragen in de maatschappij door mensen te helpen. Mensen die door hun afkomst, leeftijd, fysieke of mentale beperkingen niet alles zelf kunnen of mogen doen. Voora... Lees meer
 • Profielfoto van Milly

  Aanbod van Milly

  Geplaatst door Milly
  Ik ben nu al jaren thuis, mijn kinderen zijn nu groot. Ik wil echt iemand kunnen helpen die het nodig heeft. Ik zou kinderen willen helpen met het leren van de taal. Of ouderen kunnen helpen met het... Lees meer
 • Profielfoto van Jamal

  Aanbod van Jamal

  Geplaatst door Jamal
  ik kom uit alkmaar,zit momenteel in exodus begelijd wonen,ik kan redelijk goed koken en hulp aanbieden op verschillende vlaktes.vind het fijn om wat terug te doen voor de samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Mijn naam is Karin, 39 jaar en het lijkt mij leuk mensen en organisaties te ondersteunen bij de verzorging van huisdieren en paarden. Lees meer
 • Profielfoto van Rihab

  Aanbod van Rihab

  Geplaatst door Rihab
  Geachte heer/mevrouw, mijn naam is Rihab en ik stel mijzelf graag aan u voor. Ik wil graag anderen helpen en mijn taal verbeteren. Ik kan heel goed koken en daarnaast heb ik kinderpsychologie ges... Lees meer
 • Profielfoto van Marloes

  Fietsen alle jaren, in een riksja

  Geplaatst door Marloes namens Fietsen alle Jaren Alkmaar
  In Alkmaar is Fietsen Alle Jaren actief met één riksja en ca 10 getrainde vrijwilligers die de riksja kunnen besturen. We komen u graag thuis ophalen, op een dag en tijd die u graag wilt, om gezellig ... Lees meer
 • Profielfoto van Barbara

  Aanbod van Barbara

  Geplaatst door Barbara
  Aanbieden van dans (biodanza) en praten met mensen die de Nederlandse taal niet zo machtig zijn. Ik hou er zelf van om contact te hebben met mensen en weet hoe belangrijk het is om jezelf opgenomen te... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.