Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marlies

  Schilder muren & meubels

  Geplaatst door Marlies
  Heeft u nog een muur die geschilderd moet worden? Of een paar meubels die geschuurd en geverfd moeten worden? Bent u niet in staat deze activiteiten zelf te doen? Ik doe het graag en heb veel ervar... Lees meer
 • Profielfoto van Martien

  Aanbod van Martien

  Geplaatst door Martien
  Sinds een aantal maanden werk ik niet meer. Hierbij moet wel aangetekend worden dat het vrijwilligerswerk alleen kan doorgaan met toestemming van het UWV. Omdat ik nog graag meedoe aan het dagelijks... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Wilma

  Aanbod van Wilma

  Geplaatst door Wilma
  Hallo mijn naam is wilma. Ben 48 lentes jong. Ben een gescheiden huisvrouw met een oude wajong uitkering. Wil graag 1 of 2 ochtenden in de week wat doen. Ik vind het leuk om onder de mensen te zijn en... Lees meer
 • Profielfoto van Nick

  Aanbod van Nick

  Geplaatst door Nick
  Ben nieuw in de stad. Ik ben alleen en hoop zo wat leuke mensen te ontmoeten en te helpen. Ik vind het leuk om de stad in te gaan wat te drinken, shoppen dagje erop uit, een klusje doen wat een ander ... Lees meer
 • Profielfoto van Mika

  Aanbod van Mika

  Geplaatst door Mika
  vrede zij met je, Mijn naam is Mika Ik wil vrijwillig helpen omdat ik het leuk vind om mensen te helpen waar nodig! Dus als je hulp nodig hebt hoor ik het graag van je! Ik wil graag helpen bi... Lees meer
 • Profielfoto van Jacques

  Aanbod van Jacques

  Geplaatst door Jacques
  Pensionado, afgestudeerd in exact vak. Kan goed logisch denken. Ervaring in onderwijs. Recent nog bezig geweest in huiswerkbegeleiding. Belangstelling voor muziek. Speel zelf een instrument. Helaas... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Ik werk bij een woningcorporatie. Als iemand hulp nodig heeft bij het aanvragen van huurtoeslag wil ik best helpen. Ook als ouderen willen verhuizen omdat ze nu bijvoorbeeld te groot wonen maar daar t... Lees meer
 • Profielfoto van Charin

  Aanbod van Charin

  Geplaatst door Charin
  Omdat er genoeg te doen is in onze maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik help graag een ieder die hulp nodig heeft en het maakt niet uit waarmee. Lees meer
 • Profielfoto van Steven

  Aanbod van Steven

  Geplaatst door Steven
  Ex zeeman,wereldreiziger, leraar, natuurgids. Ik heb een hoop te bieden en tijd. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.