Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  In overleg met het UWV is het verstandig om mijn sociaal netwerk uit te breiden voor ik weer een vaste betrekking aanga.Om in ieder geval niet te vereenzamen na het overlijden van mijn vrouw.Niet nodi... Lees meer
 • Profielfoto van Murtaza

  Aanbod van Murtaza

  Geplaatst door Murtaza
  Mijn naam is Murtaza en ik ben al 14 maaden in het Nederland.Ik ben ingeburgd en ik zoek naar een vrijwilligerswerk. Ik wil graag met mensen contact maken en mijn Nederlands te verbeteren. ik heb ee... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Wouter

  Aanbod van Wouter

  Geplaatst door Wouter
  Ik ben goed in technische zaken. Het is dankbaar werk. Lees meer
 • Profielfoto van Mellyh

  Aanbod van Mellyh

  Geplaatst door Mellyh
  Ik zoek vrijwilligerswerk als gezelschap voor ouderen die hulp nodig hebben. Vanwegen mijn beperkte capaciteit (rechterarm kan ik niet zwaar optillen), hierdoor kan ik niet uitgebreid hulp aanbieden. ... Lees meer
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  Ik ben met vroegpensioen maar wil me nog graag nuttig maken. Ik ben 1 a 2 dagen in de week beschikbaar. Ik ben gewend om met computers te werken en kan o.a. ingezet worden voor licht administratieve w... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Mantelzorgondersteuning

  Geplaatst door Monique namens Mantelzorgcentrum
  Bent u mantelzorger? Dan kunt u af en toe best eens wat extra ondersteuning gebruiken. Even stoom afblazen door úw verhaal te vertellen. Of praktische regeltaken uit handen te geven. Bij het Mantelzor... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Graag in Alkmaar tussen Koedijk en de Huiswaarden.. Kan veel alleen geen zware zaken. Waar liggen mijn kwaliteiten: Ik ben een kei in het aansluiten van apparatuur, helpen bij het leren omgaan met co... Lees meer
 • Profielfoto van Annerie

  Aanbod van Annerie

  Geplaatst door Annerie
  Ik zou graag iets betekenen voor de maatschappij en de mensen die de hulp het meeste nodig hebben. Dit kan zijn maaltijd bezorgen, vervoer verzorgen, ondersteunen bij (sollicitatie)brieven schrijven, ... Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Werkzaam (geweest) als apotheker, wetenschapper, eindredacteur. Goede beheersing Nederlands, Engels (Cambridge Proficiency), scheikunde, rekenen, lezen. Zou huiswerkbegeleiding kunnen geven, of in ge... Lees meer
 • Profielfoto van Miriam

  Aanbod van Miriam

  Geplaatst door Miriam
  Hallo,mevrouw ,meneer, Ik zou graag iets willen doen op het sociale vlak,gezien ik het fijn vind een ander gezelligheid en een stukje begeleiding te bieden. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.