Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Stella

  Aanbod van Stella

  Geplaatst door Stella
  Ik werk 3 dg per week, maar heb best tijd om iemand te helpen met de Nederlandse taal. Lees meer
 • Profielfoto van Lisa

  Aanbod van Lisa

  Geplaatst door Lisa
  ik wil me aanmelden voor werk waarbij ik met veel, niet oude mensen en niet kinderen te maken heb en waarbij ik mijn zelfstandigheid, verstand en initiatief kan gebruiken. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Merian

  Aanbod van Merian

  Geplaatst door Merian
  Momenteel heb ik tijd over en die wil ik graag besteden aan de hulp aan anderen. Ik ben sociaal en hulpvaardig. Ik vind het leuk om met en voor mensen bezig te zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Mensen helpen met hun administratie of een organisatie. Ben administratief onderlegd. Ben een aantal uren in overleg beschikbaar per week. Eventueel ook beschikbaar voor kantinedienst het liefst in La... Lees meer
 • Profielfoto van Ellis

  Aanbod van Ellis

  Geplaatst door Ellis
  Zelf ernstig ziek geweest, kwam in een wereld van eenzaamheid maar ook kracht. Nu weer sterk en beter. Delen???? Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Zoek je een taalmaatje?

  Geplaatst door Ria namens Gilde Alkmaar
  Wil je beter Nederlands spreken en meer weten over de Nederlandse cultuur? Wil je meer contact met Nederlanders en betere kansen op werk? Samen in Nederland leven begint met samen spreken! Hoe ... Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Hulp om beter Nederlands leren spreken

  Geplaatst door Ria namens Gilde Alkmaar
  Wil je beter Nederlands spreken en meer weten over de Nederlandse cultuur? Wil je meer contact met Nederlanders en betere kansen op werk? Samen in Nederland leven begint met samen spreken! Hoe ... Lees meer
 • Profielfoto van Emmie

  Aanbod van Emmie

  Geplaatst door Emmie
  Ik wil raag iets voor een ander doen omdat ik ervan hou om andere mensen te helpen. Wat maakt me niet zoveel uit. Ik vind eigenlijk alles met mensen en dieren leuk om te doen. Ik heb ook een stuk erva... Lees meer
 • Profielfoto van Evert Jan

  Aanbod van Evert Jan

  Geplaatst door Evert Jan
  Ik ben copywriter/tekstschrijver en zoek vrijwilligerswerk tot 1 dag per week. Moet het schrijven en redigeren van teksten (in overleg) veelal thuis kunnen doen. Geen vergadering o.i.d. Ken Adobe Cont... Lees meer
 • Profielfoto van Ernst

  Aanbod van Ernst

  Geplaatst door Ernst
  Bedrijfskundige (HBO + WO) met als hobby computerbeheer en domotica. Kan wisselend ondersteunen vanwege eigen gezondheidsproblemen (slechthorend en aanvallen van draaierigheid), maar draag graag een s... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.