Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Coen

  Aanbod van Coen

  Geplaatst door Coen
  In het kader van mijn Outplacement traject ben ik juist op zoek naar iets wat wordt gevraagd op [website verborgen] Ik ben 33 jaar in de ICT (helpdesk) werkzaam geweest e... Lees meer
 • Profielfoto van Caïn

  Aanbod van Caïn

  Geplaatst door Caïn
  Ik moet maatschappelijke stage doen voor school. Ik zou wekelijks hulp kunnen geven. Dingen zoals boodschappen of met de hond lopen of iets in die richting zou ik graag willen doen. Caïn Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1455 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Ik wil graag zinvol bezig zijn, Ik ben ook op zoek naar een betaalde baan. Mijn hobby's zijn koken en bakken en ik heb een passie voor vreemde talen. Op dit moment volg ik een vervolgcursus Spaans op ... Lees meer
 • Profielfoto van jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door jan
  Een open huis. Een inloophuis voor sociale contacten. Elke week van woensdag tot en met zaterdag is er open huis. Van 11-15 uur. Wij kunnen bij u langs komen of u bij ons voor contact, praatje, neder... Lees meer
 • Profielfoto van Ramon

  Aanbod van Ramon

  Geplaatst door Ramon
  Ik ben Ramon, ik woon pas in Alkmaar en wil graag mensen helpen , bijvoorbeeld door met ze te wandelen of samen eten te koken. Ik wil graag beginnen met 1 dagdeel per week en eventueel later uitbreide... Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Ik wil mij maatschappelijk inzetten en heb ervaring in de not-for-profit sector, zowel bestuurlijk als financieel Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Tijdelijke hulp (8 weken)

  Geplaatst door Astrid namens Triversum
  Als activiteiten begeleidster bemiddel ik bij hulp aanbieden door verschillende jongeren van ca. 15-19 jaar voor de periode van 2 tot 8 weken in de ochtend of middag. Dit kan van alles zijn (helpen i... Lees meer
 • Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  Door ziekte ben ik uit het arbeidsproces geraakt. Om weer arbeidsritme op te bouwen wil ik starten met vrijwilligerswerk. In het verleden heb ik financieel administratief werk gedaan. Ik ben daarom ve... Lees meer
 • Profielfoto van Marloes

  Aanbod van Marloes

  Geplaatst door Marloes
  Mijn naam is Marloes en ik ben momenteel 31 jaar. In het verleden heb ik 15 jaar lang als vrijwilliger gewerkt bij de JOL. Dit staat voor jeugd onder leiding. Hier heb ik heel veel plezier aan beleefd... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Ik werk bij een woningcorporatie. Als iemand hulp nodig heeft bij het aanvragen van huurtoeslag wil ik best helpen. Ook als ouderen willen verhuizen omdat ze nu bijvoorbeeld te groot wonen maar daar t... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.