Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jacques

  Aanbod van Jacques

  Geplaatst door Jacques
  Pensionado, afgestudeerd in exact vak. Kan goed logisch denken. Ervaring in onderwijs. Recent nog bezig geweest in huiswerkbegeleiding. Belangstelling voor muziek. Speel zelf een instrument. Helaas... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  De reden waarom ik iets wil betekenen voor een ander is omdat ik het leuk vind om een ander te helpen en daar mij voldoening uit trek. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1506 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Ik ben op zoek naar een leuke en zinvolle dagbesteding. Ik heb ervaring als receptioniste/administratief medewerkster. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Evert Jan

  Aanbod van Evert Jan

  Geplaatst door Evert Jan
  Ik ben copywriter/tekstschrijver en zoek vrijwilligerswerk tot 1 dag per week. Moet het schrijven en redigeren van teksten (in overleg) veelal thuis kunnen doen. Geen vergadering o.i.d. Ben bekend met... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik help graag een ieder die hulp nodig heeft en het maakt niet uit waarmee. Lees meer
 • Profielfoto van Alma

  Aanbod van Alma

  Geplaatst door Alma
  Ik zou graag vrijwilligerswerk gaan doen in bijv. vluchtelingenondersteuning omdat ik geïnteresseerd ben in de mensen die hun geboorteland moeten achterlaten en hoe ze daar mee omgaan. Lees meer
 • Profielfoto van jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door jan
  Een open huis. Een inloophuis voor sociale contacten. Elke week van woensdag tot en met zaterdag is er open huis. Van 11-15 uur. Wij kunnen bij u langs komen of u bij ons voor contact, praatje, neder... Lees meer
 • Profielfoto van Jannat

  Aanbod van Jannat

  Geplaatst door Jannat
  Ik heb nu een tussenjaar een zou dat jaar graag nuttig willen besteden! Vandaar dat ik graag vrijwilligers werk wil doen want lijkt me de beste manier om mijn tijd wijs te besteden. Lees meer
 • Profielfoto van Sainbileg

  Aanbod van Sainbileg

  Geplaatst door Sainbileg
  Ik kom uit China en ben een moeder van kind van 5 jaar oud. Wanneer mijn dochter naar school gaat , ben ik vrij . Ik wil graag helpen en graag sociaal contact hebben. Ik kan werken tussen 10 t/m 15 uu... Lees meer
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbod van Sharon

  Geplaatst door Sharon
  Momenteel zit ik in een reintegratie-traject. Ik ben verhuisd van Amsterdam naar Alkmaar, en zou graag mijzelf verder willen ontwikkelen, oa. door een organisatie te helpen en werkervaring op te doe... Lees meer
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.