Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Penny

  Taalcafé

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Vrijwilligers van vluchtelingenwerk organiseren iedere vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur een Taalcafé voor alle anderstaligen. Het doel is om sociaal bezig te zijn met de Nederlandse taal. Het is intera... Lees meer
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  Hi, mijn naam is Ilse en ik ben 22 jaar, ik doe modellenwerk en heb mijn eigen bedrijf in de horeca. Ik vind het belangrijk om zo nu en dan vrijwilligerswerk te doen en steek dan ook graag de handen u... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1460 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Penny

  Wandelen in de natuur

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Kom samen met ons wandelen in de natuur in en om Egmond. Je bent gezond bezig, lekker buiten, in beweging en doet nieuwe contacten op. De wandelgroep staat onder leiding van ervaren wandelaars. Denk a... Lees meer
 • Profielfoto van Penny

  Samen muziek maken

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Speel mee met ons inlooporkest. De middag is een initiatief van leden van Huismuziek Alkmaar en er is een piano aanwezig. De meerstemmige muziekstukken die we gaan spelen variëren van klassieke muziek... Lees meer
 • Profielfoto van Penny

  Fietsen in de natuur

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Onze vrijwilligers rijden samen met jou een mooie fietstocht in en om de natuur van Egmond van circa 25 kilometer met een snelheid van 15 kilometer per uur. Het idee is om puur lekker te fietsen. Je b... Lees meer
 • Profielfoto van Penny

  Koffie drinken en praatje maken

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Tijdens de inloopochtenden kun je een kopje koffie/thee drinken en andere mensen ontmoeten. Er is een gastheer of gastvrouw aanwezig, dus je hebt altijd iemand om mee te kletsen. Kom een langs, de kof... Lees meer
 • Profielfoto van Penny

  Lange wandeling maken

  Geplaatst door Penny namens Ontmoetingscentrum PostaanZee
  Voor de geoefende wandelaar organiseert een vrijwilligster iedere 3e donderdag van de maand een lange wandeling. Verzamelen om 13.20 uur vanuit PostaanZee. De wandeling duurt ongeveer 3 uur, met halve... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Gratis Digitaal Spreekuur

  Geplaatst door Rob namens EasyCloudComputing.nl
  Alkmaar: op donderdagmorgen 10:00-11:30 in wijkcentrum Daalmeer kunt u gratis hulp krijgen voor uw computer, laptop, tablet of telefoonproblemen. Rob van EasyCloudComputing helpt u graag en met gedul... Lees meer
 • Profielfoto van Mendy

  Aanbod van Mendy

  Geplaatst door Mendy
  Mijn werk in de zorg geeft mij veel voldoening, ook daarbuiten vind ik het belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Onlangs kwam ik tot de conclusie dat gezamenlijkheid en gunnen een belangrijke waarde i... Lees meer
 • Profielfoto van Liset

  Aanbod van Liset

  Geplaatst door Liset
  Ik ben na een periode van ziek zijn weer op zoek naar een plek in de maatschappij en wil dat doen door 1 dagdeel in de week me beschikbaar te stellen voor een maatschappelijke verantwoorde organisatie... Lees meer
1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.