Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik ben net gestopt met vrijwilligerswerk bij een organisatie en ben zodoende op zoek naar iets nieuws waar ik mij weer nuttig kan maken, het liefst help ik mensen met de basis beginselen op de compute... Lees meer
 • Profielfoto van Tilly

  Beter Nederlands spreken?

  Wil je de Nederlandse taal beter spreken en begrijpen? Wil je hulp van een taalbegeleider? Eén tot twee uur per week Nederlands praten. De gewoonten en gebruiken van Nederland beter leren kennen.... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1455 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Mar

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Mar
  Ik vind het heel belangrijk om iets te betekenen in de maatschappij,omdat ik het leuk vind om mensen te hepen. Lees meer
 • Profielfoto van Wouter

  Aanbod van Wouter

  Geplaatst door Wouter
  Ik ben goed in technische zaken. Het is dankbaar werk. Lees meer
 • Profielfoto van Merian

  Aanbod van Merian

  Geplaatst door Merian
  Momenteel heb ik tijd over en die wil ik graag besteden aan de hulp aan anderen. Ik ben sociaal en hulpvaardig. Ik vind het leuk om met en voor mensen bezig te zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Mensen helpen met hun administratie of een organisatie. Ben administratief onderlegd. Ben een aantal uren in overleg beschikbaar per week. Eventueel ook beschikbaar voor kantinedienst het liefst in La... Lees meer
 • Profielfoto van Fleur

  Aanbod van Fleur

  Geplaatst door Fleur
  Ik wil graag een ander helpen met het geven van huiswerkbegeleiding/bijles in talen. Lees meer
 • Profielfoto van Evert Jan

  Aanbod van Evert Jan

  Geplaatst door Evert Jan
  Ik ben copywriter/tekstschrijver en zoek vrijwilligerswerk tot 1 dag per week. Moet het schrijven en redigeren van teksten (in overleg) veelal thuis kunnen doen. Geen vergadering o.i.d. Ken Adobe Cont... Lees meer
 • Profielfoto van Jannat

  Aanbod van Jannat

  Geplaatst door Jannat
  Ik heb nu een tussenjaar een zou dat jaar graag nuttig willen besteden! Vandaar dat ik graag vrijwilligers werk wil doen want lijkt me de beste manier om mijn tijd wijs te besteden. Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik heb de tijd om mij enkele uren per week nuttig te maken als vrijwilliger. Mijn voorkeur gaat uit naar statushouders (liefst kinderen) helpen met het leren van de Nederlandse taal. Ik ben HBO gesc... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.