Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Alkmaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Wim

  Aanbod van Wim

  Geplaatst door Wim
  Ruim 10 jaar ben ik in Friesland als vrijwilliger werkzaam geweest voor diverse organisaties. Ongeveer 3 jaar voor de Stichting Emplooi, werk voor Vluchtelingen. Tijdens die periode en daar tot 01-06-... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Mijn naam is Karin, 39 jaar en het lijkt mij leuk mensen en organisaties te ondersteunen bij de verzorging van huisdieren en paarden. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1509 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Wouter

  Aanbod van Wouter

  Geplaatst door Wouter
  Ik ben goed in technische zaken. -Electra -Waterleiding -Gaten in beton boren -Slopen Lees meer
 • Profielfoto van Mascha

  Teamleider Regiocoördinatoren

  Geplaatst door Mascha namens Stichting Babyspullen
  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En vind jij het leuk om het aanspreekpunt te worden van alle regiocoördinatoren? Word dan Teamleider Regiocoördinatoren bij Stichting Babyspullen... Lees meer
 • Profielfoto van Mamed

  Aanbod van Mamed

  Geplaatst door Mamed
  Ik wil graag ondersteuning bieden bij: Klussen rond het huis. In bezit van groot rijbewijs En hulp met sporten bijvoorbeeld wandelen en fietsen en voetbalen Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Ik maak achtergrond muziek op keyboard en/of cither waarbij ook een gesprek mogelijk moet zijn om een gezellige sfeer te krijgen. Lees meer
 • Profielfoto van Lydia

  Aanbod van Lydia

  Geplaatst door Lydia
  Ik ben helpende en kan niet meer tillen en zwaar werk doen en wil graag nog een nuttige dag besteding. Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Momenteel ben (en blijf) ik vrijwilligerswerk doen bij De Terp in Oudorp en heb ik nog tijd over. Ik ben jaren Taalmaatje geweest, en wil nu graag iets anders doen. Ik zag dat Anderson Farah vrijwi... Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en zou graag iets willen doen dat raakvlakken heeft met deze ervaring. Vandaar mijn voorkeur om iets met bijles of taalmaatje te hebben. Ik ben in... Lees meer
 • Profielfoto van Dick

  Fietsmaatje in de winter

  Geplaatst door Dick
  Als fietsmaatje hoop ik iemand blij te kunnen maken. Het lijkt me vooral een uitdaging om ook in de winter met elkaar te blijven fietsen. Ik ben voormalig onderwijzer, 72 jaar. In een goede conditie,... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.